Öntözőrendszer árak Magyarországon

Az öntözőrendszer árak különbözőek lehetnek egyes rendszerek telepítésénél. Sok tényezőn áll a dolog és ha már be is szereztünk minden szükséges alkatrészt, még akkor is változhatnak a dolgok. Nem mindegy, hogy ki csinálja meg azt, mennyiért, szakember, vagy esetleg mi magunk is meg tudjuk. Érdemes bemenni egy olyan szaküzletbe, ahol az igényeinket és elképzelésünket felvázolva a szakemberek megmondják, hogy ahhoz mire lesz szükségünk és a telepítéssel és mindennel együtt mennyibe kerülhet a megvalósítás.

Mitől is függhetnek az öntözőrendszer árak? Nos először is a terület nagyságától és a parcellák számától. A rendszer komplikáltságától és hogy hány alkatrészt kell majd hozzá vásárolni. Ott van még aztán, hogy milyen márkákat akarunk megvásárolni. Szerencsére, ha jó helyre fordulunk a segítségért, nem fognak elszállni az öntözőrendszer árak. Egy hatékony rendszer kiépítése megéri a kezdeti befektetést, hiszen sok rendszer takarékosra van tervezve, így hosszú távon vizet spórol nekünk. Az is nagyon fontos, hogy amennyire csak tudunk és pénztárcánk engedi, a minőségben gondolkodjunk. Így rossz körülmények esetén, vagy valamilyen véletlen, külső behatás folytán nem fog a rendszer meghibásodni, ami aztán további meghibásodásokhoz vezet. Ez persze mondanom sem kell, hogy utólag aztán rendesen megterhelheti a pénztárcánkat. Ha nem tudjuk, hogy hol a hiba, vagy hogy egyáltalán van, előfordulhat, hogy sok locsolás elmegy fölöslegesen és egy törött csőnél csak elfolyt az összes víz. Amelynek következtében a föld az adott helyen teljesen fel is ázott, a fű és növényzet ott kirohadt, stb. Így ha a kérdés, hogy mik az öntözőrendszer árak, a válasz sokkal komplexebb, mint azt elsőre gondolhatnánk.

Öntözőrendszer árak

Öntözőrendszer árak vezérlők esetében

A vezérlők a rendszer agya. Ezek határozzák meg, hogy mikor folyjon az öntözés, mennyi ideig és mennyi vizet nyomjon a rendszer a földre, növényekre. A vezérlők fontos, hogy illeszkedjenek kertünk méretéhez, a zónák számához és tudják kezelni az adott területet megfelelően.

A Rain bird és Hunter öntöző vezérlők csúcskategóriás egységek, melyek elérhetőek ma a legtöbb releváns webáruházban és szaküzletben. Ezeknek az automatikáknak az ára 20-tól 60 ezer forintig terjed. Változóak tehát az öntözőrendszer árak, mint ahogy az egyes alkatrészek is eltérnek árfekvésben, valamint valamiből többet, valamiből kevesebbet kell vásárolnunk.

köszi ha megosztodShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter